Svabesholms Kungsgård - Svabesholm - @svabesholm - svabesholm.se

Varmt välkomna till Svabesholms Kungsgård.

Vår idé bygger på det äkta mötet mellan besökaren och gårdens genuina miljö och kringliggande natur. Här står djuren och naturen i fokus och en hållbar miljö är högsta prioritet. Besök vårt café och lantkök, den engelska trädgården eller varför inte kika in i någon av butikerna som finns på gården. Boende i form av bed and breakfast finns också antingen på gården eller i vårt pensionat ett stenkast bort. Vårt motto är att ingenting är omöjligt och att er vistelse på gården blir ett minne för livet. Vi guidar er till er bästa upplevelse!

svabesholm.se

Följ Svabesholms Kungsgård på Facebook.
facebook.com/svabesholmskungsgard

Följ Svabesholms Kungsgård på Instagram.
instagram.com/svabesholmskungsgard

Svabesholms Kungsgård på Tripadvisor.
Visa på Tripadvisor

5/5

Wow! det har verkligen hänt en hel del sedan vi var på Svabesholm. Vilken superhärlig samlingspunkt som skapats. Stämningen ger en instant semesterkänsla och här finns det något för alla. De olika gårdsbutikerna erbjuder allt från “allt möjligt till trädgården”, till solhattar, accessoarer och kläder. Och såklart glass till barnen. 🙂 Eller så kan man bara sitta och glassa i solen!

Ett måste att besöka är deras Café och lantkök som tidigare var det gamla stallet på gården. Så fint det har blivit och där finns massor av gott! Råvarorna kommer såklart från närliggande gårdar.

Bildgalleri

Årets Företagare

Årets Företagare 2019 i Simrishamns Kommun.

Här tipsar vi varandra om allt som händer på Österlen. Vår målsättning är att bli den självklara utgångspunkten för alla som älskar Österlen.
facebook.com/groups/osterlen